POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE DUNĂREA CATERING

Protejarea intimității dumneavoastră la utilizarea paginii noastre web este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, în continuare vă informăm în detaliu cu privire la colectarea datelor cu caracter personal, precum și a datelor anonime.

S.C. DUNĂREA S.A., denumita în continuare ”DUNĂREA CATERING”, în calitate de autor, administrator al website-ului dunareacatering.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest website.

  1. COLECTAREA ŞI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal vor fi stocate în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor eletronice doar atunci când Dvs. ni le comunicați în mod expres și ne acordați dreptul de a le prelucra (de ex. în cadrul unei inregistrări pentru o solicitare, un concurs sau newsletter ). În cazul în care, la utilizarea unui serviciu oferit, vi se solicită introducerea datelor dumneavoastră personale, este exclusă corelarea datelor dumneavoastră personale cu datele din protocolul de accesări, prin intermediul adresei IP (colectată oricum în formă anonimizată), în scopul realizării unui profil de utilizator cu date personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, DUNAREA CATERING are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art. 12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13)
  • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art. 14)
  • dreptul de a va adresa justiției (art. 18)

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Dacă aveți întrebări legate de Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către DUNĂREA CATERING și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați utilizând datele precizate în pagina de contact a acestui website.

  1. DATE SOLICITATE

DUNĂREA CATERING solicită utilizatorilor care completează formularele de contact următoarele date de identificare:

  • Nume
  • Prenume
  • E-mail
  • Telefon

DUNĂREA CATERING colectează următoarele tipuri de date de la vizitatorii dunareacatering.ro:

  • Forma anonimizată a adresei IP a computerului de la care se face accesarea
  • Data și ora accesării sau solicitării
  • Denumirea paginii accesate/fișierului accesat
  • Pagina de la care a fost accesată respectiva pagină
  • Browser-ul folosit de către utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
  • Sistemul de operare folosit de către utilizator

Aceste informații sunt utilizate în scopuri statistice. În acest sens este vorba exclusiv de informații care nu permit identificarea persoanei dumneavoastră. Dumneavoastră rămâneţi un utilizator anonim. În acest context sunt utilizate și așa-numite cookie-uri. Cookie-urile sunt fișiere-text salvate pe computerul vizitatorului paginii web, permițând astfel recunoașterea unui utilizator anonim. Pentru mai multe detalii despre Politica de utilizare a fișierelor de tip Cookie, vă rugăm accesați pagina Politica Cookies.

DUNĂREA CATERING poate folosi datele statistice sau datele anonime, rezultate în urma prelucrării, în următoarele scopuri:

  • realizarea de rapoarte/analize
  • realizarea de informări în scopuri proprii
  1. UTILIZAREA DATELOR SOLICITATE

DUNĂREA CATERING utilizează datele solicitate clienților săi pentru:

  • întocmirea contractelor de prestări servicii, în cazul în care clientul solicită acest lucru.
  • pentru a anunța clienții despre ofertele și promotiile DUNĂREA CATERING, cât și pentru a le comunica informații despre starea rețelei și eventuale lucrări de mentenanță/întreruperi în furnizarea serviciilor
  • pentru a imbunatati departamentul de marketing și a avea o imagine clară despre folosirea serviciilor noastre.

DUNĂREA CATERING utilizează datele colectate de la vizitatori, cu scop statistic și pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvăluie niciunei persoane fizice sau juridice, în afara DUNĂREA CATERING, sub nicio forma.

  1. VALABILITATE

Prezenta nota de confidențialitate este valabilă pentru o perioadă nedeterminată.

DUNĂREA CATERING își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului document, motiv pentru care clienții sunt rugați să îl consulte periodic.
Informațiile sensibile sau cu caracter personal vor fi folosite și făcute publice de DUNĂREA CATERING numai în următoarele cazuri:

  • la cererea autorităților competente, în cazul unei anchete legale.
  • în cazul disputelor financiare.
  • necesitatatea clarificării diverselor situații sau evenimente neplăcute pe care un client le poate crea.

Prejudiciile de imagine sau afirmațiile nefondate vor fi, în acest caz, motive întemeiate pentru a identifica persoana în cauza.

 

TO TOP